top of page
DSC_1850.jpg

UTSTÄLLNINGAR

Flera olika interaktiva utställningar har producerats inom ramen för projektet Sötvatten - en värld av liv. Dels är det en utomhusutställning som har visats i Umeå, Malmö, Lidköping, Nyköping och Kalmar och som har haft ungefär 200 000 besökare.

 

Utomhusutställningen består av 10 stycken fundament där bilder visas på båda sidor. 18 bilder är 150x100 cm och 2 bilder är 150x200.Till varje bild hör en text och en QR kod där man kan få mer information, lyssna på ljud och se film. 

Dessutom har det producerats en stor inomhusutställning tillsammans med Regionmuseet i Kristianstad och som hittills har visats i Kristianstad, Ystad och Gävle. Utställningen består av stora foton, filmprojektioner, ljudinstallationer, flera interaktiva stationer särskilt anpassade för barn. Man kan exempelvis prova på att sitta i gömsle, titta i vattenkikare, lägga pussel eller känna på hur tung en kameraryggsäck kan vara. Mer information om inomhusutställningen finns på Regionsmuseet i Kristianstads hemsida som du hittar här.

Nedan visas några bilder från både utomhusutställningen och inomhusutställningen.

bottom of page